Wie zijn wij

Paul van Aubel

Zo kom je met mensen in contact als ze nog openstaan voor relatieverbetering

Als gecertificeerd mediator begeleid ik al bijna tien jaar stellen bij hun scheiding. Daarbij ligt de focus op het creëren van een situatie waarin ouders een nieuwe vorm van communicatie vinden met het oog op hun gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kinderen. Vaak krijg ik te horen dat de gescheiden stellen die andere manier van communiceren graag eerder hadden willen leren, misschien was het dan niet zo ver gekomen. Dat was de drijfveer om mij te gaan richten op relatietherapie. Zo kom je met mensen in contact als ze nog openstaan voor relatieverbetering. EFT vormt een logische stap in het verlengde van mijn praktijk als mediator.

Mariëlle Ruiters

Mensen laten groeien en naar elkaar toe laten groeien is mijn passie

Ik ben afgestudeerd in communicatiewetenschappen na een propedeuse psychologie. Ik heb bij diverse organisaties gewerkt op het gebied van werkgerichte coaching. Daarbij gaat het om het begeleiden en ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling van mensen op hun werkplek of op weg naar (ander) werk. Mijn aanvullende opleiding tot EFT-relatietherapeut ligt in het verlengde van die ervaring. De mensenkennis die ik bij de werkgerichte coaching heb opgedaan, zet ik ook in als relatietherapeut. Mensen laten groeien en naar elkaar toe laten groeien is mijn passie.

two4two

Wij vormen niet alleen een team als relatietherapeuten maar zijn ook privé partners. Wij zijn geboeid door het onderwerp relaties en hebben op dat gebied diverse opleidingen gevolgd, zoals Oplossingsgericht Coachen, Transactionele Analyse en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP). Wij werken vanuit de principes van Geweldloze Communicatie. Dit model helpt mensen om de kwaliteit van hun leven in eigen hand te nemen en een andere vorm van communicatie mogelijk te maken. Met two4two brengen we onze specialiteiten op het gebied van relaties bij elkaar.