Relatiecursus

Naast de relatietherapie heeft Two4two nog een aanbod: een onderhoudsprogramma om jullie relatie een positieve boost te geven. In één weekend geven wij stellen de kans om onder begeleiding van ons aandacht te besteden aan elkaar én aan de relatie.

de Houd me Vast – Relatiecursus

Een waardevolle impuls om je relatie te onderhouden

Ook als jullie relatie redelijk tot goed loopt is het belangrijk om de relatie de aandacht te geven die het verdient. Mensen besteden veel tijd aan werk, kinderen, hobby’s of vrienden maar hoeveel tijd reserveren we eigenlijk voor onze meest nabije relatie?

Deze cursus is geen relatietherapie maar is voor paren die hun relatie willen verbeteren. Niet bedoeld voor paren in een heftige relatiecrisis, of bij problemen met huiselijk geweld of een verslavingsprobleem.

Dit programma is voor stellen die weten dat er meer in de relatie zit, dat er zeker verbeterpunten zijn in de relatie zijn of dat je met elkaar wilt reflecteren op hoe de relatie er voor staat. Tijdens dit weekend zullen wij jullie door het programma leiden. We werken met videomateriaal, oefeningen en opdrachten. Hoewel het een training is met meerdere stellen is het de bedoeling dat jullie als partners samen met elkaar aan de slag gaan. Er zijn dus geen groepsopdrachten, wel af en toe een terugkoppelings-moment van de ervaringen met zijn allen.

Wanneer?

Op dit moment is er nog geen nieuwe relatiecursus gepland. Wel kun je belangstelling bij ons kenbaar maken zodat we hier bij onze planning rekening mee kunnen houden.

Waar?

Een mooie en goed bereikbare locatie in Schalkwijk

De relatiecursus wordt gegeven op een mooie en goed bereikbare locatie in Schalkwijk (gemeente Houten). De Antoniahoeve is een landelijk gelegen vergader- en trainingscentrum met een prachtige tuin met verschillende ruimtes die geschikt zijn voor groepen tot 20 personen. De locatie biedt veel mogelijkheden om binnen of buiten in tweetallen uiteen te gaan. In dit weekend zijn wij de enige gebruikers. Zie voor meer informatie: Vergadercentrum Houten

Kosten

De relatiecursus kost € 290,00 per persoon. Dit is inclusief al het cursusmateriaal, lunch, koffie/thee en een geschenk na afloop. Indien jullie willen blijven overnachten van zaterdag op zondag kunnen we dit regelen in samenspraak met een nabijgelegen hotel in Wijk bij Duurstede. Jullie overnachten dan in één van de comfortkamers van het hotel en dan is de prijs € 345,00 per persoon inclusief ontbijt op zondagochtend.

Kortingsregeling

Voor huidige of voormalige klanten van Two4two de keus uit 10% korting op de cursusprijs van € 290,00 óf na afloop een gratis sessie van één uur om de effecten van de cursus na te bespreken en verder te verstevigen.

Voor huidige of voormalige klanten van Two4two die een ander stel naar deze relatiecursus verwijzen de keus uit een gratis sessie van één uur dan wel een relatiegeschenk.

Aanmelden/vragen

Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben , neem dan gerust contact met ons op. Aanmelden kan via het aanmeldformulier wat je hieronder kan downloaden:

Download aanmeldformulier

Stuur dit formulier op per reguliere post naar:

Burgemeester Haefkensstraat 11
3991 DA
Houten

Of per e-mail aan info@two4two.nl

Vóór het weekend zullen we een kort telefonisch (kennismakings)gesprek plannen zodat we jullie vragen en verwachtingen over de cursus met elkaar kunnen bespreken.