Online advies

Het kan zijn dat relatietherapie voor jou of jullie nog niet aan de orde is. Bijvoorbeeld omdat je partner (nog) niet gemotiveerd is voor relatietherapie. Soms is het geen makkelijke stap om professionele hulp in te schakelen. Toch zit je wel met vragen over je relatie en maak je je zorgen over of jullie het wel gaan redden met elkaar.

Vraag je je af wat je zelf kan doen om de relatie te verbeteren of je anders op te stellen. two4two biedt de mogelijkheid om je met behulp van online advies te ondersteunen.

Dit werkt als volgt:

Eenvoudig een grondig en uitgebreid advies

  • Maak € 25,- over via onderstaande Ideal-button:

  • Beschrijf je situatie en geef aan waarover je advies wilt.

    Je kunt je vraag via e-mail versturen naar info@two4two.nl.

    Als alternatief kun je ook je vraag via WhatsApp naar ons sturen:

  • Je krijgt dan binnen drie werkdagen een grondig en uitgebreid advies.

Als je het advies ontvangen hebt en het roept nog vragen op dan kun je nog eenmaal een mail sturen met een aantal vervolgvragen. Deze worden dan nog een keer beantwoord zonder dat het extra kosten met zich meebrengt.

Een eventueel volgende adviesvraag op een later tijdstip kost opnieuw € 25,-. Mochten jullie later toch relatietherapie gaan volgen bij two4two dan krijgen jullie een korting van € 25,- op de eerste gesprekskosten.

Een vraag voor online advies is een laagdrempelige manier om tegen geringe kosten toch duidelijke handvatten te krijgen wat je kan doen in jouw situatie.

Tot slot:

Geef voldoende informatie, die van belang is voor het beantwoorden van je vraag. Het e-mailcontact en je gegevens zijn vertrouwelijk en worden behandeld volgens de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.